Als ouder wilt u niets liever dan
dat het goed gaat met uw kind.

Helaas gaat dat niet altijd vanzelf. Hoe goed u ook uw best doet, uw kind kan een probleem hebben dat niet zomaar vanzelf over gaat.

Wie zijn wij?

Josta van Dam is pedagoog, speltherapeut en gedragsspecialist. Josta heeft gewerkt binnen binnen het basisonderwijs en speciaal onderwijs en de laatste jaren als speltherapeute bij het Eindhovens Psychologisch Instituut. In 2011 heeft Josta in Tiel 'Praktijk Speltherapie' opgericht.

Ineke Nemirovsky is pedagoog en speltherapeut. Ineke heeft gewerkt in het basisonderwijs en speciaal onderwijs en als coach voor mensen met ontwikkelingsproblemen.

Annette Plomp is pedagoog en speltherapeut. Annette heeft gewerkt in het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Naast haar werk als speltherapeut bij ‚Praktijk Speltherapie’ werkt zij als speltherapeut en trainer sociale vaardigheden bij Kentalis, specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor kinderen met een beperking in horen en communiceren.

Martie Cuppen is pedagoog en speltherapeut. Zij heeft veel ervaring in het werken met verschillende doelgroepen. Naast haar werk als speltherapeut coacht zij mensen met ontwikkelingsvragen (autisme, LVB) in het zelfstandig wonen.

Floor Suijker is speltherapeut en heeft 23 jaar ervaring met het geven van therapie en begeleiding aan kinderen, jeugd en ouders/volwassenen binnen verschillende GGZ instellingen.

Petra Rijgersberg is speltherapeut en pedagogisch hulpverlener. Zij heeft brede ervaring in het behandelen en begeleiden van kinderen en hun ouders. De afgelopen jaren was zij met name werkzaam binnen de GGZ en het speciaal basisonderwijs.

Peep Trappenberg is Orthopedagoog-Generalist, speltherapeut en cognitief gedragstherapeut i.o. Binnen de praktijk is zij betrokken bij de casuïstiek en voert zij diagnostisch onderzoek uit. Naast haar werk bij Praktijk Speltherapie Tiel heeft zij nog een eigen praktijk voor kindertherapie in Houten.

 

 

Geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging Van Speltherapeuten www.speltherapie.net en de Vereniging van en voor Kindertherapeuten www.vvvk.nl Praktijk Speltherapie werkt nauw samen met zorgaanbieders uit de regio.

 

 

 

 

 

Contact opnemen

Neem gerust vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies. Bel 06-18982122 of laat uw gegevens achter.

Vacature Speltherapeut

Onze praktijk is groeiende en daarom komen wij graag in contact met een speltherapeut die ons team zou willen versterken.

Neem contact op als je de hele vacaturetekst wilt lezen.

Uw kind weer helemaal lekker in zijn of haar vel

maak een afspraak